fbpx

Funkcionális gyerekétkeztetés szívvel lélekkel

Dénes Dóra családi konyhája

 • Étkezési tanácsadás
 • Rólam
 • Kapcsolat
 • Étrendalakítás holisztikusan Haladó

  Gratulálok, hogy megtetted az első bátor lépéseket. Következik a mesterkurzus. Hogyan lesz megvalósítható és tartható mindaz, amibe belevágtál?  Az általam kidolgozott Ezeregyéjszaka menü koncepció segítségével a könnyen elkészíthető ételek kifogyhatatlan variációs lehetőségeket nyújtanak a számodra. Mint egy véget nem érő mese. Élelmiszerlista, gyakorlati útmutatás, főzési, sütési praktikák, kombinációs lehetőségek, mintaétrend inspiráció. 

  Ha felkeltettem az érdeklődésedet, lépj velem kapcsolatba a tanacsadas@edespofa.hu email címen.

  A program tartalma: 

  40-45 perc személyes vagy online konzultáció 

  • Az első tapasztalatok, és a kérdések megbeszélése
  • Tájékoztatás az állapotodnak, állapototoknak megfelelő étrendi protokoll gyakorlati megvalósításáról 
  • Az étkezési preferenciák, ízlés, egyéni sajátosságok figyelembevételével tippek a tartós változások eléréséhez 
  • Személyes motiváció: megkeressük, hogyan tudsz kitartani, hogyan lehet a legjobban motiválni téged 
  • Gyakorlatias segítség, főzési, sütési tippek, beszerzési források

   

  7-10 napon belül írásbeli összefoglaló és tájékoztató anyag

  • Gyakorlatias segítség az étrend felépítéséhez, megvalósításához
  • Az Ezeregyéjszaka menü koncepció bemutatása: hogyan lehet egyszerűen, a saját, megvalósítandó étrendünkre szabva gyors és változatos menüt kialakítani? 
  • Egyszerű mozaik fogások, amelyek ötletet adnak és a mindennapok logisztikáját megkönnyítik
  • Személyre szabott okostányér: hogyan rakd össze a fogásaidat úgy, hogy a megfelelő összetételt és tápanyag mennyiséget tartalmazza?
  • Ha szükséged van rá, heti menütervező inspirációs lista 
  • Menü inspirációk napi 3 főétkezésre és a kisétkezésekre (vagy amennyi étkezés az előírt, vagy szükséges a számodra)
  • Beszerzési források, linkgyűjtemény 

  Az étrend kialakításánál tiszteletben tudom tartani, ha mindenevő, vagy vegetáriánus, vegán vagy. A speciális diétákkal, a mentes étrenddel, az időszakos böjttel, vagy más személyes étkezési preferenciával is tudok rezonálni. 

  + AJÁNDÉK RECEPTGYŰJTEMÉNY

  Ára: 21.900 Ft

  Választható programok

  Egy alkalmas konzultáció

  Egészségügyi okból étrendváltásra van szükséged? Elakadtál, mi egészséges neked, mi nem? Túl sok idődet veszi el vásárlás, főzés, a család élelmezése? Szeretnéd mindezt könnyebben, gyorsabban csinálni? Ha alapanyagokról, beszerzési forrásokról, egészségtudatos főzésről, gyakorlati trükkökről vannak kérdéseid, akkor is megtalálsz.

  Egy alkalmas konzultáció családi fókusszal

  Várandósság, szoptatás alatt  szeretnél megfelelő étrendet? Hasfájós a babád?  Hozzátáplálásra készültök? Kérdéseid vannak a pürés kóstolókról, a BLW-ről, az allergének bevezetéséről, a családra szabható, élhető étrendről? Vagy új életszakaszba léptetek a bölcsőde, óvoda, iskolai kihívásaival? Megvalósítható tanácsok kellenek? Jó helyen jársz.

  Étrendalakítás holisztikusan Start

  Megismertetlek az egyensúlyi táplálkozás alapjaival, és a saját, illetve családtagod egészségét érintő fontos tudnivalókkal. Íme a személyre szabott étrend és gyógynövényes tanácsadás első lépései. Mit szerezz be? Honnan? Miből, hogyan készülnek a szezonális, és számodra, számotokra egészséges ételek? 

  Étrendalakítás holisztikusan Haladó

  A haladó szakaszba léptél. Az általam kidolgozott Ezeregyéjszaka menü koncepció segítségével a könnyen elkészíthető ételek kifogyhatatlan variációs lehetőségeket nyújtanak a számodra. Mint egy véget nem érő mese. Élelmiszerlista, gyakorlati útmutatás, főzési, sütési praktikák, kombinációs lehetőségek, mintaétrend inspiráció. 

  Válogatós gyermek csomag

  Olyan jól indult, babaként mindent szeretett. Aztán egy idő után válogatni kezdett és egyre csak szűkült a repertoár. Mi történt? Segítek kibogozni az összekuszálódott szálakat, megérteni a gyerekek táplálkozáshoz fűződő testi és lelki viszonyait, és játékos feladatokon át ismerkedni új ízekkel, állagokkal. Megtaláljuk az élményt az egészséges ételekben. 

  Követett hozzátáplálás/ BLW csomag

  Elvesztetek a tanácsok közt, mi a számotokra legjobb hozzátáplálási mód? A természetgyógyászat felől közelítve segítek eldönteni, és felkészülni. Hogy legyen a szoptatás-szilárd étel kínálás dinamikus egyensúlya?  Az étrendi alapoktól az első kóstolókon át az allergének bevezetéséig, majd pedig a komplex babaételekig követem az utatokat.

  Tanácsadásom nem egészségügyi tevékenység. Nem helyettesíti az orvosi diagnózist, szakképzett egészségügyi szakember tanácsát és nem szolgál arra, hogy kezeljen bármilyen betegséget vagy állapotot. Étrend- és életmódbeli változtatásról a kezelőorvos tehet javaslatot. Minden esetben kérd ki a háziorvos, vagy más szakképzett egészségügyi szakember tanácsát egészségügyi állapotodra vonatkozólag, mielőtt különleges étrendbe, vagy étrendkiegészítő szedésébe kezdenél! Tevékenységem célja, hogy saját, illetve családod étrend- és életmódbeli szükségletének megvalósítását a mindennapok gyakorlatában segítse.

  @edespofablog

  Followers