fbpx

Funkcionális gyerekétkeztetés szívvel lélekkel

Dénes Dóra családi konyhája

 • Étkezési tanácsadás
 • Rólam
 • Kapcsolat
 • Étrendalakítás holisztikusan Start

  Életmódváltásra készülsz, és szeretnéd minél gyorsabban megismerni az alapanyagokat. technikákat, a számodra egészséges, de elérhető árú megoldásokat? Vagy különböző étrendi igényeket kell összehangolnod a családban és ez a szabadidődet felemészti? Rugalmasan, empatikusan állok a rendelkezésedre, és első körben segítek megérteni a hogyanokat, miérteket és elindítani az étrendváltás izgalmas útján. 

  Ha felkeltettem az érdeklődésedet, lépj velem kapcsolatba a tanacsadas@edespofa.hu email címen.

  A program tartalma: 

  60 perc személyes vagy online konzultáció: 

  • Az előzetesen felvetett probléma átbeszélése
  • Az átküldött szakorvosi leletek, laborleletek megbeszélése, ha szükséges, javaslat más vizsgálatra
  • A célok meghatározása
  • Az étkezési szokásaid, szokásaitok felmérése
  • Javaslat étrend és életmód alakítására, tápanyagpótlásra, ha szükséges gyógynövény kiegészítésre
  • Gyakorlatias segítség az étrend majdani felépítéséhez, megvalósításához

   

  7-10 napon belül írásbeli összefoglaló és tájékoztató anyag

  • Anamnézis, a célok meghatározása
  • Tájékoztató anyag az étrendi alapokról: makrotápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok, mire, milyen mennyiségben, milyen formában van szüksége a szervezetnek
  • Személyre szabottan, illetve a családtagok egészségi állapotának megfelelő tájékoztató 
  • Javaslat életmód programra, táplálékkiegészítőkre, tápanyagpótlásra
  • Tájékoztatás az állapotodnak, állapototoknak megfelelő saját étrendi protokollról, élelmiszerlistáról, a szezonalitásra is kitérve
  • Kamra tudnivalók: milyen alapanyagokat jó beszerezni, miből lehet egészséges menüt összerakni
  • A számodra fontos alapanyagok bemutatása tápanyag értékekkel és ahol szükséges, elkészítési módokkal  
  • Kapszula kamra: az életmódváltók segítségére szolgáló tipp gyűjtemény, miből lehet idő és energiakímélő fogásokat összerakni
  • Inspirációs lista az alapanyagok használatához, a főzés egyszerű megoldásához
  Ára: 21.900 Ft

  Választható programok

  Egy alkalmas konzultáció

  Egészségügyi okból étrendváltásra van szükséged? Elakadtál, mi egészséges neked, mi nem? Túl sok idődet veszi el vásárlás, főzés, a család élelmezése? Szeretnéd mindezt könnyebben, gyorsabban csinálni? Ha alapanyagokról, beszerzési forrásokról, egészségtudatos főzésről, gyakorlati trükkökről vannak kérdéseid, akkor is megtalálsz.

  Egy alkalmas konzultáció családi fókusszal

  Várandósság, szoptatás alatt  szeretnél megfelelő étrendet? Hasfájós a babád?  Hozzátáplálásra készültök? Kérdéseid vannak a pürés kóstolókról, a BLW-ről, az allergének bevezetéséről, a családra szabható, élhető étrendről? Vagy új életszakaszba léptetek a bölcsőde, óvoda, iskolai kihívásaival? Megvalósítható tanácsok kellenek? Jó helyen jársz.

  Étrendalakítás holisztikusan Start

  Megismertetlek az egyensúlyi táplálkozás alapjaival, és a saját, illetve családtagod egészségét érintő fontos tudnivalókkal. Íme a személyre szabott étrend és gyógynövényes tanácsadás első lépései. Mit szerezz be? Honnan? Miből, hogyan készülnek a szezonális, és számodra, számotokra egészséges ételek? 

  Étrendalakítás holisztikusan Haladó

  A haladó szakaszba léptél. Az általam kidolgozott Ezeregyéjszaka menü koncepció segítségével a könnyen elkészíthető ételek kifogyhatatlan variációs lehetőségeket nyújtanak a számodra. Mint egy véget nem érő mese. Élelmiszerlista, gyakorlati útmutatás, főzési, sütési praktikák, kombinációs lehetőségek, mintaétrend inspiráció. 

  Válogatós gyermek csomag

  Olyan jól indult, babaként mindent szeretett. Aztán egy idő után válogatni kezdett és egyre csak szűkült a repertoár. Mi történt? Segítek kibogozni az összekuszálódott szálakat, megérteni a gyerekek táplálkozáshoz fűződő testi és lelki viszonyait, és játékos feladatokon át ismerkedni új ízekkel, állagokkal. Megtaláljuk az élményt az egészséges ételekben. 

  Követett hozzátáplálás/ BLW csomag

  Elvesztetek a tanácsok közt, mi a számotokra legjobb hozzátáplálási mód? A természetgyógyászat felől közelítve segítek eldönteni, és felkészülni. Hogy legyen a szoptatás-szilárd étel kínálás dinamikus egyensúlya?  Az étrendi alapoktól az első kóstolókon át az allergének bevezetéséig, majd pedig a komplex babaételekig követem az utatokat.

  Tanácsadásom nem egészségügyi tevékenység. Nem helyettesíti az orvosi diagnózist, szakképzett egészségügyi szakember tanácsát és nem szolgál arra, hogy kezeljen bármilyen betegséget vagy állapotot. Étrend- és életmódbeli változtatásról a kezelőorvos tehet javaslatot. Minden esetben kérd ki a háziorvos, vagy más szakképzett egészségügyi szakember tanácsát egészségügyi állapotodra vonatkozólag, mielőtt különleges étrendbe, vagy étrendkiegészítő szedésébe kezdenél! Tevékenységem célja, hogy saját, illetve családod étrend- és életmódbeli szükségletének megvalósítását a mindennapok gyakorlatában segítse.

  @edespofablog

  Followers