fbpx

Funkcionális gyerekétkeztetés szívvel lélekkel

Dénes Dóra családi konyhája

 • Étkezési tanácsadás
 • Rólam
 • Kapcsolat
 • Egy alkalmas konzultáció családi fókusszal

  Ha a fogantatás sikere érdekében, vagy a várandósság, illetve a szoptatás idején az étrended módosítására van szükséged, akkor rád szabott megoldásokkal segítek. 

  Ha hozzátáplálásra készültük, segítek dönteni a hagyományos és az újhullámos, BLW-s, falatkás irányról, és felvázolni a családra szabott hozzátáplálási tervet. Ha különleges étrendi igényt kell megoldanod ebben az időszakban, szintén jó helyen vagy. 

  Egészségügyi probléma esetén a szakorvosod javaslatait tiszteletben tartva,  gyakorlatias megközelítéssel támogatlak a saját magad és babád számára meghatározó időszakban. 

  Ha felkeltettem az érdeklődésedet, lépj velem kapcsolatba a tanacsadas@edespofa.hu email címen.

  A program tartalma: 

  1.5 órás személyes vagy online konzultáció: 

  • Ha vannak: előzetesen átküldött szakorvosi leletek, laborleletek átbeszélése A célok meghatározása
  • Az étkezési szokásaitok felmérése, átbeszélése

   

  Várandósság esetén: 

  • A három trimeszter igényeire szabott étrend javaslat
  • Várandósság előkészítése esetén a fogantatást segítő étrendre és tápanyagpótlásra vonatkozó javaslatok
  • Javaslatok táplálékkészítőkre, tápanyagpótlásra, esetlegesen gyógynövényes kiegészítésre

   

  Hozzátáplálás esetén: 

  • Tájékoztató a BLW- ről és a hagyományos, ‘pürés’ hozzátáplálásról.   segítség abban, hogy a családotok számára mely hozzátáplálás mód az optimális, és hogyan ültessétek át a gyakorlatba
  • A családi napirend megismerése, szükség szerint az etetésről készült videofelvétel, előzetes kérdések átbeszélése
  • Javaslat az étrend felépítésére, illetve alakítására, tápanyagpótlásra, 
  • Javaslat a bevezetések sorrendjére és módjára, az allergének bevezetésére
  • Életmódbeli tényezők és az esetleges gyógynövényes kiegészítés átbeszélése 
  • Sok gyakorlati tipp, ötlet, hogy amit szeretnétek, megvalósítható legyen

   

  Szoptatás esetén:

  • A megnövekedett tápanyag igénynek megfelelő tájékoztatás az étrendi alapokról 
  • Ennek az időszak igényeire szabott, személyes étrendi javaslat
  • Javaslatok táplálékkészítőkre, tápanyagpótlásra, esetlegesen gyógynövényes kiegészítésre
  • És persze sok gyakorlati tipp, ötlet, hogy mindez megvalósítható legyen
  Ára: 19.900 Ft

  Rövidebb követő konzultáció 

  Megtetted az első bátor lépéseket? Gratulálok! Ha már tapasztalod, milyen hatással van rád az étrended, illetve gyógynövényes kúrád, mit tudsz megvalósítani, mit nem, segítek a további finomhangolásban. Melletted leszek akkor is, ha a holtpontokat kell átugtani. Továbbra is empátia, megértéssel, rugalmas és kreatív megoldásokkal várlak.

  40-45 perc 13.900 Ft 

  A konzultáción elhangzottakat írásban is szeretnéd kérni?

  Az egészségi állapotnak megfelelő tájékoztatást, a helyzet átláthatóságát segítő információkat, anamnézist, az étrend alakításának javasolt lépéseit, és a hozzájuk kapcsolódó gyakorlati tanácsokat, az esetleges étrendkiegészítőket, gyógynövényes kiegészítést és azok elkészítésének, szedésének módját  a beszerzéseket segítő linkgyűjteményt 7 napon belül írásban is elküldöm.

  Az ára, a csomag áron felül 3800 Ft.

  Választható programok

  Egy alkalmas konzultáció

  Egészségügyi okból étrendváltásra van szükséged? Elakadtál, mi egészséges neked, mi nem? Túl sok idődet veszi el vásárlás, főzés, a család élelmezése? Szeretnéd mindezt könnyebben, gyorsabban csinálni? Ha alapanyagokról, beszerzési forrásokról, egészségtudatos főzésről, gyakorlati trükkökről vannak kérdéseid, akkor is megtalálsz.

  Egy alkalmas konzultáció családi fókusszal

  Várandósság, szoptatás alatt  szeretnél megfelelő étrendet? Hasfájós a babád?  Hozzátáplálásra készültök? Kérdéseid vannak a pürés kóstolókról, a BLW-ről, az allergének bevezetéséről, a családra szabható, élhető étrendről? Vagy új életszakaszba léptetek a bölcsőde, óvoda, iskolai kihívásaival? Megvalósítható tanácsok kellenek? Jó helyen jársz.

  Étrendalakítás holisztikusan Start

  Megismertetlek az egyensúlyi táplálkozás alapjaival, és a saját, illetve családtagod egészségét érintő fontos tudnivalókkal. Íme a személyre szabott étrend és gyógynövényes tanácsadás első lépései. Mit szerezz be? Honnan? Miből, hogyan készülnek a szezonális, és számodra, számotokra egészséges ételek? 

  Étrendalakítás holisztikusan Haladó

  A haladó szakaszba léptél. Az általam kidolgozott Ezeregyéjszaka menü koncepció segítségével a könnyen elkészíthető ételek kifogyhatatlan variációs lehetőségeket nyújtanak a számodra. Mint egy véget nem érő mese. Élelmiszerlista, gyakorlati útmutatás, főzési, sütési praktikák, kombinációs lehetőségek, mintaétrend inspiráció. 

  Válogatós gyermek csomag

  Olyan jól indult, babaként mindent szeretett. Aztán egy idő után válogatni kezdett és egyre csak szűkült a repertoár. Mi történt? Segítek kibogozni az összekuszálódott szálakat, megérteni a gyerekek táplálkozáshoz fűződő testi és lelki viszonyait, és játékos feladatokon át ismerkedni új ízekkel, állagokkal. Megtaláljuk az élményt az egészséges ételekben. 

  Követett hozzátáplálás/ BLW csomag

  Elvesztetek a tanácsok közt, mi a számotokra legjobb hozzátáplálási mód? A természetgyógyászat felől közelítve segítek eldönteni, és felkészülni. Hogy legyen a szoptatás-szilárd étel kínálás dinamikus egyensúlya?  Az étrendi alapoktól az első kóstolókon át az allergének bevezetéséig, majd pedig a komplex babaételekig követem az utatokat.

  Tanácsadásom nem egészségügyi tevékenység. Nem helyettesíti az orvosi diagnózist, szakképzett egészségügyi szakember tanácsát és nem szolgál arra, hogy kezeljen bármilyen betegséget vagy állapotot. Étrend- és életmódbeli változtatásról a kezelőorvos tehet javaslatot. Minden esetben kérd ki a háziorvos, vagy más szakképzett egészségügyi szakember tanácsát egészségügyi állapotodra vonatkozólag, mielőtt különleges étrendbe, vagy étrendkiegészítő szedésébe kezdenél! Tevékenységem célja, hogy saját, illetve családod étrend- és életmódbeli szükségletének megvalósítását a mindennapok gyakorlatában segítse.

  @edespofablog

  Followers