fbpx

Funkcionális gyerekétkeztetés szívvel lélekkel

Dénes Dóra családi konyhája

 • Étkezési tanácsadás
 • Rólam
 • Kapcsolat
 • Egy alkalmas konzultáció

  Egészségügyi okból étrendváltásra van szükséged? Elakadtál, mi egészséges neked, mi nem? Túl sok idődet veszi el vásárlás, főzés, a család élelmezése? Szeretnéd mindezt könnyebben, gyorsabban csinálni? Ha alapanyagokról, beszerzési forrásokról, egészségtudatos főzésről, gyakorlati trükkökről vannak kérdéseid, akkor is megtalálsz.

  Ha felkeltettem az érdeklődésedet, lépj velem kapcsolatba a tanacsadas@edespofa.hu email címen.

   

  • Magadra maradtál egy diagnózissal, ami a saját vagy családtagod táplálkozási szokásainak változását is igényli? Segítek megtalálni, illetve rád, rátok szabni a számotokra megfelelő étrendet. 
  • Laborleleted nehezen érthető, és orvosod nem tud időt szánni arra, hogy elmagyarázza? Meghallgatlak, segítek átlátni helyzeted és megtalálni a számodra megvalósítható megoldásokat. 
  • Élelmiszerlistát kaptál egy sor új és ismeretlen alapanyaggal? Több mint tíz éve dolgozom a legkülönfélébb alternatív alapanyagokkal.  Gyakorlati tanácsaimmal is a segítségedre tudok lenni. 
  • Az állapotodnak megfelelő természetes gyógymódokról is tájákoztatlak

  Miből áll a személyes vagy online konzultáció?

  • Az előzetesen felvetett probléma átbeszélése
  • Az átküldött szakorvosi leletek, laborleletek átbeszélése, ha szükséges, javaslat más vizsgálatra
  • A célok meghatározása
  • Az étkezési szokásaid átbeszélése
  • Javaslat étrend alakítására, tápanyagpótlásra, ha szükséges gyógynövény kúrára, életmód alakításra
  • Gyakorlatias segítség az étrend felépítéséhez, megvalósításához
  • Beszerzési, főzési tippek, mindenféle gyakorlati segítség 
  Ára: 16.900 Ft, Az időtartama 60 perc

  Rövidebb követő konzultáció 

  Megtetted az első bátor lépéseket? Gratulálok! Ha már tapasztalod, milyen hatással van rád az étrended, illetve gyógynövényes kúrád, mit tudsz megvalósítani, mit nem, segítek a további finomhangolásban. Melletted leszek akkor is, ha a holtpontokat kell átugtani. Továbbra is empátia, megértéssel, rugalmas és kreatív megoldásokkal várlak.

  40-45 perc 13.900 Ft 

   

  A konzultáción elhangzottakat írásban is szeretnéd kérni?

  Az egészségi állapotnak megfelelő tájékoztatást, a helyzet átláthatóságát segítő információkat, anamnézist, az étrend alakításának javasolt lépéseit, és a hozzájuk kapcsolódó gyakorlati tanácsokat, az esetleges étrendkiegészítőket, gyógynövényes kiegészítést és azok elkészítésének, szedésének módját  a beszerzéseket segítő linkgyűjteményt 7 napon belül írásban is elküldöm.

  Az ára, a csomag áron felül 3800 Ft.

  Választható programok

  Egy alkalmas konzultáció

  Egészségügyi okból étrendváltásra van szükséged? Elakadtál, mi egészséges neked, mi nem? Túl sok idődet veszi el vásárlás, főzés, a család élelmezése? Szeretnéd mindezt könnyebben, gyorsabban csinálni? Ha alapanyagokról, beszerzési forrásokról, egészségtudat

  Egy alkalmas konzultáció családi fókusszal

  Várandósság, szoptatás alatt  szeretnél megfelelő étrendet? Hasfájós a babád?  Hozzátáplálásra készültök? Kérdéseid vannak a pürés kóstolókról, a BLW-ről, az allergének bevezetéséről, a családra szabható, élhető étrendről? Vagy új életszakaszba léptetek a bölcsőde, óvoda, iskolai kihívásaival? Megvalósítható tanácsok kellenek? Jó helyen jársz.

  Étrendalakítás holisztikusan Start

  Megismertetlek az egyensúlyi táplálkozás alapjaival, és a saját, illetve családtagod egészségét érintő fontos tudnivalókkal. Íme a személyre szabott étrend és gyógynövényes tanácsadás első lépései. Mit szerezz be? Honnan? Miből, hogyan készülnek a szezonális, és számodra, számotokra egészséges ételek? 

  Étrendalakítás holisztikusan Haladó

  A haladó szakaszba léptél. Az általam kidolgozott Ezeregyéjszaka menü koncepció segítségével a könnyen elkészíthető ételek kifogyhatatlan variációs lehetőségeket nyújtanak a számodra. Mint egy véget nem érő mese. Élelmiszerlista, gyakorlati útmutatás, főzési, sütési praktikák, kombinációs lehetőségek, mintaétrend inspiráció. 

  Válogatós gyermek csomag

  Olyan jól indult, babaként mindent szeretett. Aztán egy idő után válogatni kezdett és egyre csak szűkült a repertoár. Mi történt? Segítek kibogozni az összekuszálódott szálakat, megérteni a gyerekek táplálkozáshoz fűződő testi és lelki viszonyait, és játékos feladatokon át ismerkedni új ízekkel, állagokkal. Megtaláljuk az élményt az egészséges ételekben. 

  Követett hozzátáplálás/ BLW csomag

  Elvesztetek a tanácsok közt, mi a számotokra legjobb hozzátáplálási mód? A természetgyógyászat felől közelítve segítek eldönteni, és felkészülni. Hogy legyen a szoptatás-szilárd étel kínálás dinamikus egyensúlya?  Az étrendi alapoktól az első kóstolókon át az allergének bevezetéséig, majd pedig a komplex babaételekig követem az utatokat.

  Tanácsadásom nem egészségügyi tevékenység. Nem helyettesíti az orvosi diagnózist, szakképzett egészségügyi szakember tanácsát és nem szolgál arra, hogy kezeljen bármilyen betegséget vagy állapotot. Étrend- és életmódbeli változtatásról a kezelőorvos tehet javaslatot. Minden esetben kérd ki a háziorvos, vagy más szakképzett egészségügyi szakember tanácsát egészségügyi állapotodra vonatkozólag, mielőtt különleges étrendbe, vagy étrendkiegészítő szedésébe kezdenél! Tevékenységem célja, hogy saját, illetve családod étrend- és életmódbeli szükségletének megvalósítását a mindennapok gyakorlatában segítse.

  @edespofablog

  Followers