fbpx

Funkcionális gyerekétkeztetés szívvel lélekkel

Dénes Dóra családi konyhája

 • Étrendtanácsadás
 • Rólam
 • Kapcsolat
 • Egy alkalmas konzultáció

  Kérdéseid vannak a számodra, vagy gyerekeid, családod számára megfelelő táplálkozásról? Ha orvosodtól nehezen értelmezhető élelmiszerlistát kaptál, vagy új alapanyagokról, azok beszerzési forrásairól, gyakorlati trükkjeiről vannak kérdéseid, de nincs szükséged komplett étrendre, ezt a programot válaszd!

   

  Ha felkeltettem az érdeklődésedet, lépj velem kapcsolatba a tanacsadas@edespofa.hu email címen.

   

  • Magadra maradtál egy diagnózissal, ami a saját vagy családtagod táplálkozási szokásainak változását is igényli? Segítek megtalálni, illetve rád, rátok szabni a számotokra megfelelő étrendet. 
  • Laborleleted nehezen érthető, és orvosod nem tud időt szánni arra, hogy elmagyarázza? Meghallgatlak, segítek megérteni a helyzeted és megtalálni a számodra megvalósítható megoldásokat. 
  • Élelmiszerlistát kaptál egy sor új és ismeretlen alapanyaggal? Tíz éve próbálgatok mindenféle alternatív alapanyagot, gyakorlati tanácsaimmal is a segítségedre tudok lenni. 

  Miből áll a személyes vagy online konzultáció? 

  • Előzetesen felvetett probléma átbeszélése
  • Az előzetesen átküldött szakorvosi leletek, laborleletek átbeszélése, ha szükséges, javaslat más vizsgálatra
  • A célok meghatározása
  • Az étkezési szokásaidat felmérő kérdőívem megbeszélése
  • Az előzetesen átküldött 7 napos étrend napló kiértékelése 
  • Javaslat étrendre, tápanyagpótlásra,  életmódra
  • Segítség az étrend felépítéséhez, megvalósításához
  • Beszerzési, főzési tippek, mindenféle gyakorlati segítség 
  Ára: 14.900 Ft, Az időtartama 1- 1.5 óra

   

   

   

  Választható programok

  Kettőtökért: babavárás, szoptatás, hozzátáplálás

  Ha a fogantatás sikere érdekében, vagy a várandósság, illetve a szoptatás idején az étrended módosítására van szükséged, akkor rád szabott megoldásokkal segítek. 

  Ha a hozzátáplálásban akadtál el, esetleg különleges étrendi igényt kell megoldanod, szintén jó helyen vagy

  Magadért: Egészség turbó

  Segítek, hogy a lehető legjobb formába hozd magad. Szakorvosi leletek, állapotfelmérés vagy egyéb, étrendalakítási igény alapján személyre szabott megoldásokat javaslok élelmiszerlistával, receptekkel, táplálékkiegészítőkkel, beszerzési helyekkel, gyakorlati útmutatással.

  Családi étrend alakítás

  A családodban többféle étrendi szükségletet kell összehangolnotok, és ez túl sok időt, energiát követel tőled? Segítek a szeretteid számára ideális és tartható étrend összeállításában élelmiszerlistával, receptekkel, táplálékkiegészítőkkel, beszerzési helyekkel, gyakorlati útmutatással.

  Egy alkalmas konzultáció + étrend

  Szeretnél egy átfogó képet kapni a téged, vagy családodat érintő problémáról? Szükséged van személyre szabott étrendi javaslatra, mintaétrenddel, élelmiszerlistával, receptekkel, táplálékkiegészítőkkel, beszerzési helyekkel, gyakorlati útmutatással?

  Egy alkalmas követő konzultáció

  Ha már nyakig benne vagy életmódváltó programodban, adódhatnak újabb kérdések. Először is gratulálok, hogy idáig eljutottál! Már sok mindent megtapasztalhattál az új étrendedről, rutint szerezhettél a beszerzésben, főzésben, talán néhány holtponton is túl vagy. Itt a lehetőség, hogy még inkább személyre szabjuk az étkezési szokásaidat.

  Egy alkalmas konzultáció

  Kérdéseid vannak a számodra, vagy gyerekeid, családod számára megfelelő táplálkozásról? Ha orvosodtól nehezen értelmezhető élelmiszerlistát kaptál, vagy új alapanyagokról, azok beszerzési forrásairól, gyakorlati trükkjeiről vannak kérdéseid, de nincs szükséged komplett étrendre, ezt a programot válaszd!

  Tanácsadásom nem egészségügyi tevékenység. Nem helyettesíti az orvosi diagnózist, szakképzett egészségügyi szakember tanácsát és nem szolgál arra, hogy kezeljen bármilyen betegséget vagy állapotot. Étrend- és életmódbeli változtatásról a kezelőorvos tehet javaslatot. Minden esetben kérd ki a háziorvos, vagy más szakképzett egészségügyi szakember tanácsát egészségügyi állapotodra vonatkozólag, mielőtt különleges étrendbe, vagy étrendkiegészítő szedésébe kezdenél! Tevékenységem célja, hogy saját, illetve családod étrend- és életmódbeli szükségletének megvalósítását a mindennapok gyakorlatában segítse.

  @edespofablog

  Followers